středa 18. února 2015

Šedá 50x

Zdarec :)

Nedávno (přesně v pondělí) jsem byla na filmu: 50 odstínu šedi.. Nebojte se nebudu pět ody na tento film, ani na něj kydat hnůj :D Jen vyjádřím svůj názor :)



Tak tedy jak už jsem zmínila viděla jsem jej v pondělí, protože dávali pondělní slevu :D Většinou se snažím chodit v pondělky abych ji využila. Už tak chodím do kina častěji než jiní vrstevníci - piráti :D (né, že bych nebyla jedním z nich). Ale tolik lidí jsem ještě nikdy nezažila :D A všech generací ! Já bych vážně nečekala, že se tam objeví dámy i pánové ve věku mých babiček ... 
Seděly jsme ( já a moje kamarádka ) úplně v předu, protože i 2 týdny před tímto filmem už nebylo skoro žádné místo. Ted' už začnu hodnotit film, to už jsem se zas rozkecala :D


Film je tedy natočen, podle natočené knihy. I tu jsem četla. A musím říct, že slovník autora odpovídá 10-letému dítěti, nebo už si nepamatuje, která slova použil. U každé lechtivější scény je napsané přesně toto : A rozpadla jsem se na tisíc kousíčku.
Ale nejsme tady kvůli knize nýbrž filmu.


Myslím si, že film je takový typický americký.. Nic moc se z něj nenaučíte a když se nad tím zamyslíte je to blbost. Nicméně není totálně na nic. Dá se na to i koukat. Je pravda,že je tam více sexuálních podtextů, samého sexu atd, ale porno to není. Některé scény a hlášky byly dost trapné, ale ty už byly i v knize, takže to není chyba režiséra ... Obsazení herců je jaké je. Přiznám se, že Christian se mi moc nelíbil, ale jeho pohled se po tech 125 minutách zaryl v mé paměti :D Kamarádi říkali, že herečka Any se jim moc nelíbí, ale myslím, že by si také zvykli.Shrnula bych to na takový průměrný film. Pro někoho možná podprůměrný. Ale jelikož rády chodíme s kamarádkou do kina, užijeme si hodně srandy tak těch 120 korun nelituji. 

Takže pokud se chcete podívat na nějaký smysluplný film, tento nemusí být trefa do černého. Ale na takové oddychové dýchanky by se hodit mohl :)

Viděly jste, nebo uvažujete o shlédnutí tohoto filmu, a nebo jde úplně mimo vás ? 

I.

Žádné komentáře:

Okomentovat